tisdag 6 november 2018

Uppdatering

Nu var det länge sen jag skrev något! Har så svårt att skriva något själv men jag läser i stort ett alla andra bloggar jag har i min blogglista.


Sen i februari som jag skriv mitt senaste inlägg har jag sålt SEB och Industrivärden. Sålde SEB för det blev lite stökigt med bankerna och då tänker jag närmast på Danske Bank. Eventuellt kommer det röra fler banker och då kanske SEB ligger sämre till än Handelsbanken som jag fortsatt har kvar. Varför Industrivärden fick lämna kommer jag inte ihåg men jag tog i Latour i stället.

I början av oktober köpte jag mina första utländska aktier. Finlänska Sampo och Danske bank. Ska fylla på med några till som jag har börjat läsa om men dit kommer vi senare. Måste även skriva jag jag tog ett helt ogenomtänkt beslut och handlade Aurora Cannabis. Vet inte riktigt varför det blev så, jag som brukar tänka några extra varv innan mina beslut... Hur som helst ligger jag minus på den och ska avvakta och se om jag kan få tillbaka pengarna. Förhoppningsvis stiger den igen.

Sen tror jag bara det är Akelius Pref som har tillkommit i portföljen. Funderar på om det är läge att ta in Intrum och Atlas Copco men har inte gjort det än.

2 kommentarer:

 1. Det var roligt att höra att du läser min blogg.
  Jag har också inhandlat mer Danske Bank nyligen, nu på rean. Det blir bra på sikt, när trasslet rett ut sig tror jag.
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
  Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

  SvaraRadera